Angelo Gheza (Thuiskok)

Angelo Gheza (Thuiskok) biografie

Angelo Gheza heeft niet voor niets de bijnaam ‘de kok met vleugels’. Met zijn kennis in de Italiaanse keuken slaagt Angelo er telkens weer in om een geweldige smaaksensatie te bereiden. Ben jij opzoek naar een Thuiskok die bij jou thuis of op een verjaardag een geweldig maal kan koken?  Dan is Angelo Gheza de juiste man!

Mijn naam is Angelo Gheza, alias ‘De Kok Met Vleugels’, en ben afkomstig uit Verbania, een prachtige plaats aan het Lago Maggiore in Italië.

Vanaf mijn kindertijd ben ik gefascineerd door koken en eten. Toen ik zes jaar was, hielp ik mijn moeder al met het schillen van de aardappelen voor de ‘gnocchi’.

Vervolgens – gedreven door mijn passie en ambitie en geïnspireerd door de Italiaanse regionale keuken – heb ik de technieken en de vakkennis verfijnd en mijzelf ontwikkeld als allround kok.

Hierdoor ben ik inzetbaar als cateraar voor feesten & evenementen, maar ook als culinair entertainer (met Italiaanse verve) en als demonstratie kok voor Retail en promotionele campagnes: als begeleider van kookworkshops en live cooking evenementen, receptontwikkelaar en als freelance kok voor kookprojecten. Ik werk voor bedrijven en particulieren.

Het is een samenspel van affiniteiten: de geluiden van de ingrediënten die in de pan springen, de geuren, de presentatie van een gerecht, het witte bord dat in een paar seconden structuur en kleur krijgt: het genot van lekker eten en het samenzijn aan tafel…

Koken en organiseren beschouw ik als een uitdaging dat met eenvoud tot een heerlijk resultaat leidt, mits het met aandacht, liefde en een snufje zout is bereid.

Mijn streven is bij te dragen aan innovatie en de echte Italiaanse gastronomische kwaliteit te presenteren in elke Nederlandse keuken.

Puur Italiaans

Pure smaken en belevenissen. Precies wat ik aan mijn gasten bied: smaken, belevenissen en gemak. Voor uw feesten, evenementen en andere gelegenheden.

Elk evenement is uniek: grootschalig, kleinschalig, eenmalig of terugkerend.

Wilt u een evenement organiseren? Ik ga deze uitdaging graag met u aan, zodat u de rust en tijd krijgt om te genieten.

Maatwerk met smaak en stijl

De Kok Met Vleugels biedt u een uitstekende dienstverlening met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Betrouwbaar, professioneel en representatief worden uw culinaire doelen bereikt.

Op basis van de door u aangegeven uitgangspunten maak ik een voorstel met u dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De uitdaging is om deze verwachtingen te overtreffen met verrassende details. Flexibel en betrokken, van A tot Z.

De aangegeven prijs is gerekend voor 12 personen. Ook is het mogelijk om voor andere aantallen te koken in overleg.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 785 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?