Filter opties

Foodtrucks boeken / huren

Foodtrucks boeken? Valt er binnenkort iets te vieren? Een evenement, jubileumfeest of feestweek. Een goed feest is pas compleet als je er ook heerlijk bij kunt eten! Reden genoeg om de beste foodtrucks te boeken.

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Foodtrucks boeken

Iedereen zal een evenement kunnen herinneren vanwege de vele goede foodtrucks. Daarom is een foodtruck voor jouw evenement onmisbaar.

Maar hoe werkt dat dan, foodtrucks boeken. Bij TotalBookings vindt u alle voordelen om hier foodtrucks te boeken

TotalBookings regelt van A tot Z

Veel mensen zien het niet zitten om zelf een boeking te doen van een footruck. Bij TotalBookings is dit probleem opgelost en maken wij het mogelijk om makkelijk zelf foodtrucks van uw keuze te boeken, zonder dat u iets hoeft te doen.

De administratie neem we je ook uit handen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de foodtrucks op de afgesproken tijd en locatie aanwezig zijn.

Een ruim aanbod foodtrucks

Via TotalBookings kunt u voor uw congres of evenement een groot aanbod foodtrucks  vinden.

Aan jou de keus, wat zou jij graag op je evenement zien? Het grootste foodtrucks voor de laagste prijs, dat is waar TotalBookings het verschil in maakt!

Vraag nu een offerte aan voor uw foodtrucks

Vriendelijke service en ruime keuze, in slechts een paar tellen geregeld. En natuurlijk is de prijs belangrijk, dus vraag meteen een offerte aan voor een van de foodtrucks.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, nemen wij alle zorgen over zodat jij tijd overhoud voor de verdere organisatie van je evenement. En heb je nog vragen, stel ze dan gerust aan onze klantenservice. We denken graag met je mee!

Totalbookings is het totaal pakket, eenvoudig, scherpe prijzen, goede service, voor het boeken van foodtrucks. Het actuele aanbod voor iedere gelegenheid. Voor een blijvende herinnering.

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10