Abbie’s Ijsbus

Abbie’s Ijsbus informatie

Abbie’s IJsbus is een met liefde gerestaureerde VW t2 (1978) en heeft het allerlekkerste vers ambachtelijk schepijs aan boord. Met de beach-uitstraling van Abbie’s IJsbus is iedereen direct in zomerse sferen.

Abbie bereidt al het heerlijke schepijs zelf. Volgens eigen recept en alleen met verse en pure ingrediënten, dus geen onnodige toevoegingen maar echt ijs vol smaak.

Het leuke aan Abbie’s IJsbus dat gasten een keus hebben uit maar liefst tien soorten authentieke ijssmaken, waarvan er twee op basis van sorbetijs zijn. Ideaal voor gasten met een lactose-intolerantie. Verder heeft Abbie echte slagroom bij zich (dus niet uit een spuitbus). Bovendien denk je met Abbie’s IJsbus niet alleen aan heerlijk ijs, maar ook aan eerlijk ijs. De ijsjes worden namelijk zoveel mogelijk op ijshoorns geschept, want dit is een heel stuk milieuvriendelijker én ook nog eens veel lekkerder dan een kartonnen bekertje!

Voor 100 personen een hoorn met twee bollen schepijs : 305,- euro. Voor meerdere personen, ijs met slagroom en/of een heerlijke ijscoupe kunt u een passende offerte aanvragen.

Uw feest, festival, (zakelijke) evenement, jubileum of bruiloft is niet compleet is zonder het ambachtelijke schepijs van Abbie’s IJsbus .

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 285 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling