Bollyfoods Foodtruck

Bollyfoods Foodtruck biografie

Bollyfoods is een festival-foodtruck voor Indiase gerechten: traditioneel en fusion, hartig en zoet én winnaar van de 24Kitchen Foodtruck Award 2015! Bollyfoods serveert Indiase maaltijden, snacks en drankjes vanuit twee foodtrucks: een Master uit de jaren ’80 en een Mercedes uit de jaren ’90.

De drijvende kracht achter Bollyfoods is Mathew uit India. Hij heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Zijn missie is om de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen in de vorm van traditionele èn fusion gerechten.

Probeer Bollyfoods’ Chicken-Tikka-Bombay-Potato of de smaakvolle curry’s en… Get curried away!

Bollyfoods is winnaar van de 24Kitchen Foodtruck Award, en is in te huren voor festivals, bedrijfsevenementen, bruiloften en andere gelegenheden.

Bollyfoods heeft een vaste standplaats op donderdagen voor afhaalmaaltijden, organiseert terugkerende pop-up restaurantavonden en catert ook lunch- of dinerbuffetten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 945 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling