De Rijdende Poffertjeskraam

De Rijdende Poffertjeskraam informatie

Wat deze poffertjeskraam zo’n eigen karakter geeft? Behalve de overheerlijke, ambachtelijk bereide, poffertjes én de twee gezellige koks die het allemaal mogelijk maken? Onze poffertjes kraam is mobiel!

De poffertjeskraam wordt rondgereden door een elektrische mini Rolls Royce! Deze mini Rolls Royce is op zichzelf al een ware blikvanger. De kraam rijdt zachtjes door het publiek en ondertussen is er een gezellig deuntje te horen door middel van de ingebouwde geluidsinstallatie.

De mensen lopen met de kraam mee, waardoor er geen lange wachtrijen ontstaan!

Deze mobiele act is ideaal voor bijvoorbeeld winkeliersverenigingen: doordat de kraam rondrijdt ziet iedere winkelier deze wel een keer voorbij komen en krijgt dus echt waar voor z’n geld!

De poffertjeskraam kan, in overleg, voorzien worden van ieder gewenst logo. Ook is de mini Rolls Royce apart te boeken met bijvoorbeeld: goochelaars, clowns, zwarte pieten of als promotie auto.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 950 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling