Ice Cream Roll Paradise

Ice Cream Roll Paradise informatie

Vers bereide ijsrollen op een vriesplaat van -30 graden. Uniek concept, vele variatie in smaken.

Ontstaan van de opgerolde ijsrollen liefde

Hoe het weer ook kan uitvallen in Nederland, te warm of nog vaker koud, niks staat mij in weg met de liefde voor het rollen van ijs. Dit is de manier om werkelijk te genieten. Op dit moment bent u bekend met het product of heeft u het geluk dat u het hier tegenkomt. Wij delen het graag, aangezien deze nieuwe manier van ijs maken een sensatie waar u meteen net zo weg van zal zijn, als ik. De ambachtelijke bereiding van dit overheerlijke product is ontstaan in het paradijs, namelijk het exotische Thailand.

Wat is een ijsrol?

De bereiding gaat als volgt: wij gieten een melkbasis op een ijskoude plaat van -30° C, en in een bereiding van ongeveer een minuut kan men hier prachtige rolletjes ijs van maken. In dit proces kunnen allerlei producten toegevoegd worden, om het lekkerder, of nog gezonder te maken. (bijvoorbeeld chocolade, aardbeien, stukjes koek, banaan, te veel op om te noemen.)

Geniet van deze plezierige en unieke ervaring. Wij rollen het ijs recht voor uw ogen. Met ons paradijselijk recept brengen wij u terug naar de basis van desserts. Pure ingrediënten, zonder de vele onnodige toevoegingen. De ijsbasis en de gekozen verse ingrediënten ondergaan een snelle en verfijnde mengprocedure door het gebruik van ijsspatels op de vriesplaat.

Onze recepten gecombineerd met dit proces resulteren in een gladder, romiger en rijkere afwerking dan traditioneel ijs. De ice cream roll is hierdoor de ultieme ervaring. De liefde die in het zogenoemde fried-ice zit, is waar het allemaal om draait. Dit is een moment van luxe wat wij u graag serveren. Het paradijs, voor u gebracht naar elke mogelijke locatie in Nederland.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 975 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling