Anne Fleur Sanders ‘Creative Chef’

Anne Fleur Sanders ‘Creative Chef’ biografie

Wilt u heerlijk dineren bij u thuis, met familie, vrienden of collega’s? Zonder de moeite van boodschappen doen, koken, tafeldekken en opdienen? (En geen afwas!)

Laat u dan verwennen door een met liefde en plezier bereid menu!

“Wilt u een bijzonder diner, high tea, bruidstaart of eetgelegenheid op maat laten verzorgen? Onze originele en persoonlijke seizoensgebonden gerechten worden voorbereid met duurzame ingrediënten. Gespecialiseerd in eetlandschappen!”

“Als kleine meid zat Anne Fleur al met grote ogen op het aanrecht van haar culinaire moeder. Kok Tom leerde haar de fijne kneepjes en bracht mij het plezier bij van het opmaken van mooie borden. Al op 10-jarige leeftijd verzorgde ze 3-gangen-feestdiners voor familie en vrienden!”

Vooral toetjes en taarten waren favoriet… Wilde ze banketbakker worden? Gedurende haar studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft werkte ze op de zaterdagen bij banketbakkerij Fransen in Haarlem.

Na het afronden van haar propedeuse in Delft begon ze in Eindhoven aan de Design Academy. Eten koken en mensen verwennen en verrassen met mooi gepresenteerde lekkernijen bleven haar grootste passie.

Haar creatieve en culinaire kanten werden verenigd toen ze in 2006 bij eetontwerpstudio ‘Proef’ van (toen nog) Marije Vogelzang ging werken. Hier zette zij 4,5 jaar lang de prachtige ideeën van Nederlands eerste eetontwerpster om in mooie en bijzondere gerechten. Na lessen te hebben gevolgd in de ‘Gevorderde Keuken’ van de Librije in Zwolle, kookt ze nu graag voor u!”

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 495 (excl. btw)

0 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling