Cocktails Workshop

Cocktails Workshop biografie

Tijdens deze workshop leren we jou om de beste cocktails te maken. Onze expert zal je alle tips geven om op een feestje de beste cocktails te creëren. Het beloofd een gezellig avond te worden!

Heb je altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktails maakt? Ideaal als onderdeel van een dag- of avondprogramma voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje of een dagje uit met vrienden of vriendinnen. Maak er bijvoorbeeld een leuke ladies night van en kom lekkere gin & tonics mixen!

Tijdens de cocktailworkshop leren we je in ongeveer 2,5 uur tijd de tips & tricks van het vak. Het maken van een goede cocktail is een kunst en we zorgen er voor dat je een beetje als een echte cocktailartiest weer naar huis gaat! Uiteraard zorgen we ervoor dat het ook een hele leuke en gezellige workshop wordt!

We beginnen met een algemene introductie over het fenomeen cocktails. Daarna gaan jullie onder de enthousiaste begeleiding van onze workshopleider aan de gang met een aantal recepturen. Deze worden na afloop van de workshop naar jullie gemaild, zodat je thuis je kunsten kan vertonen op een volgend feestje. Uiteraard is proeven tijdens de workshop verplicht!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 220 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?