De Tarwegrasbar

De Tarwegrasbar informatie

Bar Company is als eerste in Nederland begonnen met het professioneel verhuren van tarwegras bars op locatie! In Amerika is het al helemaal gehypet en hier in Nederland begint het steeds populairder te worden bij het grote publiek.

Wat is tarwegras eigenlijk?

Tarwegras is jonge tarwe dat uiteindelijk uitgroeit tot het graan dat wij kennen. Gras zit stampvol voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten en is daarom het basisvoedsel voor vele dieren. Maar precies deze stoffen heeft het menselijk lichaam ook nodig om goed te functioneren. Gras is dus extreem gezond. Deze vitamine, enzymen en mineralen bom is een natuurlijke energybooster. Het drinken van een shotje geperst gras (30ml) staat gelijk aan het eten van bijna een kilo groenten en fruit!

Hoe maken wij tarwegras shotjes op evenementen?

Nadat we het gras geknipt hebben doen we het in de perser. Deze speciale slow-juicer perst het sap heel langzaam uit het gras. Op deze manier blijven textuur, kleur, smaak en voedingsstoffen behouden.

Laat uw gasten in één keer hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnenkrijgen. Het is een sensatie om tarwegrassap te drinken en uw gasten zullen nog lang over deze supergezonde beleving napraten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 425 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?