Search icon

Kindershows boeken doe je zelf

Thema's en gelegenheden.

bruiloft dj boeken
verjaardag boeken
foodtrucks boeken thema
bedrijfsevenementen boeken

Populaire acts

Hans Kazan
hans kazan populair

Zelf boekingen regelen was nog nooit zo makkelijk.

Wij zijn het full-service platform voor het boeken van live muziek & entertainment

01
Blader door het aanbod
Bekijk het enorme entertainment aanbod! Voor elke gelegenheid een passende act!
02
Boek de artiest
Jouw ideale act boek je gemakkelijk en snel in slechts een paar stappen!
03
Geniet gegarandeerd van entertainment
Wacht niet langer met boeken! Leg jouw favoriete artiest vast en beleef een onvergetelijk moment!

KINDERSHOWS BOEKEN of INHUREN 

Ben je opzoek naar een leuke vermakelijke kindershow voor bijvoorbeeld een feest op school of verjaardag thuis? Via TotalBookings kan je eenvoudig, aangenaam en veilig entertainment boeken. Alles wordt via het platform geregeld, wat jou veel tijd bespaard.   

SIMPEL BOEKEN VAN KINDERSHOWS

Onze missie is om het boeken van entertainment eenvoudiger te maken. Dit doen we door, met een team van professionals, continu te investeren in het verbeteren van het platform. Via het platform heb je rechtstreeks contact met de act en kan je snel direct of op aanvraag een act boeken. “Boeken van entertainment kan ik toch helemaal niet zelf? Dat is toch iets voor professionele managers?” het regelen van entertainment kan je zeker wel zelf!

Geen tijdrovende bezigheid meer, waar veel tussenstappen bij komen kijken. TotalBookings biedt jou de tools waarmee je eenvoudig zelf een boeking kan regelen met de artiest of act. Verder is het gebruik maken van het platform geheel kosteloos en kan je ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Genoeg reden om een kijkje te nemen! 

LEUKE VOORBEELDEN VAN KINDERSHOWS

We geven je graag wat voorbeelden en tips voor het boeken van leuke kindershows! 

Is jouw zoon of dochter bijvoorbeeld helemaal weg van magie en toveren? Kijk dan eens naar de goochelshow van Tim & Timo. Niet alleen staan de magie en trucs van Tim centraal, maar ook de leuke grapjes en lompheid van Timo zorgen voor een komische show. Dit duo zal de kinderen zeker weten laten lachen. Of huur een discoshow in. De kinderen kunnen zo op een leuke manier al hun energie kwijt.

Dansen, meezingen en leuke dance battles, zeker weten dat het feestje geslaagd eindigt! Ook bekende helden zijn erg populair. Denk aan het grappig duo Ernst & Bobbie met hun leuke liedjes of Bart & Bibi van de Bibaboederij; zij beleven de leukste avonturen en brengen de kinderen op een leuke manier weer in aanraking met alles wat de natuur te bieden heeft. Je kan ze inhuren voor een kindershow maar ook voor bijvoorbeeld een Meet & Greet. Alle kindershow zitten vol interactie, muziek en vooral plezier! 

DIRECT ONLINE KINDERSHOWS BOEKEN 

Voor elke gelegenheid en voor elk thema kan je iets leuks vinden! Een verjaardagsfeestje, een festival, of Sinterklaas event organiseren wordt zo een stuk makkelijk. Vind en boek nu het geschikte kinderentertainment op TotalBookings. Je kan gebruik maken van de filterfunctie om specifieker tussen het aanbod te zoeken en zo de juiste act te vinden.

Kom je ergens niet uit? Stel gerust je vraag via de chatfunctie of stuur een mailtje. Je kan ook eerst tussen onze veelgestelde vragen kijken of je vraag hiertussen staat. Of bekijk het helpcentrum, hier vind je heel veel informatie over verschillende onderwerpen.