Filter opties

Kindervermaak boeken / huren

Wilt u een muzikant, artiest of band boeken voor uw gelegenheid? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie, zodat u eenvoudig entertainment kunt inhuren en u bezig kunt houden met overige zaken rondom het evenement.

Resultaat 1–20 van de 369 resultaten wordt getoond

Kindervermaak

Leuk en toegankelijk kindervermaak boeken begint bij TotalBookings. We zijn een platform met het totaalaanbod van kinderentertainment. Bij ons weet je zeker dat het kindervermaak goed zit. We hebben een groot aanbod en we combineren dat met een tevredenheidsgarantie. Hiermee wordt jouw evenement of feestje voor kinderen supergrappig of spectaculair. Of allebei. Dit vergeten de kinderen niet snel. Grijp je kans en haal een topper in huis. 

Voorbeelden van kindervermaak

Angelina Ballerina past bijvoorbeeld perfect bij elk kinderfeestje en dat geldt net zo goed voor Bob de Bouwer. DJ Bee, Fabiënne Bergmans en Mylène en Rosanne zijn ook toppers in het aanbod kinderentertainment. Waar is dat feestje? Hier is het feestje! Multitalent Monsif en de BZT Band bieden de kids veel plezier. Andere namen zijn Aad Piraat en Anna & Senna. Aansprekende acts die er een mooie middag of avond van maken.

Razendsnel en heel eenvoudig een offerte aanvragen

Of je nou voor muziekacts of entertainers gaat, het is heel eenvoudig om een offerte aan te vragen. Dit kan razendsnel. Klik bij je act van je voorkeur op ‘Offerte aanvragen’ en binnen een paar clicks heb je de aanvraag geregeld. Je zult merken dat ook de rest van het traject soepel en vlot verloopt, zodat je weet waar je aan toe bent. Nóg sneller inzicht krijgen in de mogelijkheden? Neem dan rechtstreeks contact op met onze klantenservice door ons te bellen.

Over TotalBookings

Het platform TotalBookings is dé boekingssite van Nederland. Talloze solo-artiesten, DJ’s en muzikanten verzamelen zich. Dit voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken. Daarnaast vind je hier bands en duo’s, drive-in shows en bekende sprekers (zoals vloggers en bloggers). TotalBookings is een vertrouwd adres voor kindervermaak. Ben je nieuwsgierig en wil je graag een uitgebreid overzicht van alle opties? Bekijk dan alle acts. Lekker even rondkijken en toeslaan als je een pareltje ziet.

Waarom kiezen voor TotalBookings?

 

groot aanbod totalbookingsGroot aanbod
Een goede act zorgt voor een geslaagde dag. Die goede acts heb je bij ons zo gevonden.

boeken gaat makkelijk totalbookingsBoeken gaat makkelijk
Samen gaan we voor een schitterende ervaring.

gegarandeerd tevreden totalbookingsGegarandeerd tevreden
Als TotalBookings willen wij mensen een fantastische tijd bezorgen. Daar draait alles om.

 

kindervermaak boeken huren

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10