De Kluskeet van Buurman en Buurman

De Kluskeet van Buurman en Buurman biografie

De Buurman & Buurman Kluskeet is een Foto en Doe Experience, de ultieme belevenis voor jong en oud tijdens uw evenement.

De Kluskeet is een mobiele green screen foto studio vol met Buurman en Buurman verrassingen en een foto avontuur. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Dat gaan we je vertellen!

Buurman en Buurman mobiele green-studio

Door iemand te fotograferen voor een speciale groene (of blauwe) achtergrond is het digitaal mogelijk om de achtergrond te vervangen. Ook wel chromakey genoemd.

Het is een fototechniek waarbij een kind (of volwassene) wordt gefotografeerd voor een groene achtergrond. Daarna wordt met speciale software de achtergrond transparant gemaakt en vervangen met een originele achtergrond uit de TV serie. Het resultaat: een unieke foto in een echte Buurman en Buurman omgeving, en uiteraard samen met de buurmannen. Deze foto wordt direct gemaild naar de consument.

BUURMAN & BUURMAN KLUSKEET MEER DAN EEN FOTOSTUDIO
De Buurman & Buurman Kluskeet is meer dan een mobiele fotostudio. Zo is het interieur van de green screen studio volledig gethematiseerd naar Buurman en Buurman. Zelfs de overbekende geluiden ontbreken niet! Ajeto! En de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen!

Tijdens een wachtmomentje kun je kennis maken met de nieuwe Buurman en Buurman game app. En als de foto gemaakt is mag je zelf op “De grote Rode Knop” drukken met als resultaat dat je de alom bekende Buurman en Buurman geluiden via de speakers zult horen. Inclusief de beroemde uitspraak “AJETO” en de schoorsteen van de Kluskeet die een rook signaal aangeeft! De volgende is aan de beurt…

Ga lekker op een bankje zitten voor de Kluskeet en kijk naar de enige echte buurmannen van Nederland. Het Buurman en Buurman tuintje naast de Kluskeet: een grasmat, houten afrastering, 2 houten tuinbanken/tafels met daarbij de mogelijkheid voor kinderen om onder het toeziend oog van hun ouder(s) te kleuren of een spelletje te spelen.

Buurman en Buurman ook op visite is optioneel.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1675 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling