De Koe-mobiel

De Koe-mobiel informatie

De Koe-mobiel is onmisbaar op ieder kinder-event dat echt een knaller wilt zijn! De koe-mobiel is enorm komisch en zorgt voor een fantastische middag!

Mobiel entertainment voor een scherpe prijs! Deze Koe-mobiel zal worden begeleid door boer Anton en boerin Greta die de kinderen rijkelijk zullen vermaken. De attracties van de Koe-mobiel zijn uiteraard volledig aan het thema aangepast. In plaats de verschillende ballon creaties die wij normaal aanbieden, zullen de ballonbeestjes bij de Koe-mobiel bestaan uit bloemetjes, bijtjes en schapen. Ook het schminken zal zich volledig aan het thema aanpassen. Boerin Greta heeft haar beste kwasten en mooist eschmink bij zich en zal de kinderen schminken als een de vele boerderijbeestjes.

Uiteraard is de koe van de koe-mobiel natuurlijk geen gewone koe. In plaats van dat deze koe, net als alle andere koeien, melk geeft, geeft deze koe niets minder dan limonade!

Al met al een fantastische nieuwe aanwinst in ons assortiment welke zonder twijfel razend populair zal worden bij de kids!

Door de variatie van entertainment bij de Koe-mobiel en de makkelijkheid van verplaatsen, wat ervoor zorgt dat zij gezien worden, maakt deze act bij uitstek geschikt voor winkelcentrumpromotie, braderieën, (jaar)markten en themafeesten.

Bij de Koe-Mobiel wordt het volgende meegeleverd:
– 2 Begeleiders in bijpassende kledij
– Ballonnen
– Limonade
– Schmink
– Muziek

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 595 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling