Miko kindershow & attractieverhuur

Miko kindershow & attractieverhuur biografie

Heeft u iets te vieren? wij kunnen het voor u verzorgen en succes verzekerd en tot in de …… verzorgd, verhuur van: kinderdraaimolen,  ballonnenclown, popcorn en suikerspin uitdeelpret, springkussen, poffertjes uitdeelpret.

Verhuur van: kinderdraaimolen, zweefmolen, ballonnenclown kindershow met het duo: Ome John en clown Miko, popcorn en suikerspin uitdeelpret, springkussen, tijdens de Sint – Nicolaas periode de ballonnenclown in Pieten kostuum of als ballonnen boer en ballonnen Piraat.

Wat dacht u van een pret plein voor de kinderen, bijvoorbeeld: draaimolen, springkussen en popcorn of suikerspin uitdeelpret en de ballonnenclown alles door ons bemand en dat voor een leuke combinatieprijs, De attracties en ballonnenclown en uitdeelpret is zeer geschikt  voor: carnavalsverenigingen, en winkelcentrums, buurthuizen, personeelsfeesten, Sint- Nicolaas feesten, dorpsfeesten, enz.

Tijdsduur kindershow: 1 uur, tijdsduur ballonnenclown en attractieverhuur vanaf plm 1 uur tot plm. 4 uur.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 450 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling