Het Knotsgekke team

Het Knotsgekke team biografie

Dit ideale team zorgt ervoor dat ieder kinderfeestje tot een onvergetelijke ervaring omgetoverd word! Met hun humor, kostuums en enthousiaste karakters zijn ze niet te missen als u een goed feestje wilt plannen!

Door de variatie van entertainment in Het Knotsgekke Team maakt dit team bij uitstek geschikt voor winkelcentrumpromotie, braderieën, jaarmarkten. Het Knotsgekke Team is een georganiseerd stelletje ongeregeld welke van elk evenement een gigantische feestbende maakt.

Het Knotsgekke Team bestaat uit: een ballonnenvouwer, een steltloper, een schminkster en een snoepjesuitdeler.

De ballonnenvouwer rekt en strekt zijn vingers zodat deze soepeltjes de ballonnen kan vouwen en voor u het weet is uw evenement voorzien van kleurrijke ballonfiguren hij heeft ook zijn stoute schoenen aangetrokken dus een grap en grol hoort erbij! De Steltloper strekt zijn benen en dan is ook hij er klaar voor om uw gasten te entertainen.

De schminkster heeft al haar kwastjes weer bij elkaar gezocht en haar mooiste kleuren om ervoor te zorgen dat ieder kind een mooi schilderijtje wordt. Zoete Zotje heeft ondertussen haar overheerlijke snoepjes geteld en dan zijn zij er allemaal klaar voor om bij u een feestje te komen bouwen! Lachen, gieren en brullen! Kortom: vele uren vermaak met dit unieke viertal.

Kleding

Ons Knotsgekke Team kunt u tevens boeken in onderstaande outfits
– Amerikaans
– Piraten
– Cowboy
– Chinees
– Sprookjes
– Holland / Oranje

Staat uw thema er niet bij? Neemt u dan contact met ons op, in bijna alle gevallen kunnen wij aan uw wensen tegemoet komen!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 875 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling