Mister Magic Balloons

Mister Magic Balloons biografie

Mister Magic Balloons is een kinder entertainer met de meest fantastische ballonnen skills. Wilt u de kinderen eens doen verbazen, of extra amuseren op uw evenement? Boek dan Mister Magic Balloons.

Een ballonnen artiest die voor klein en groot de mooiste ballonfiguren maakt terwijl u wacht. Hij maakt de mooiste creaties net even anders dan normaal.

De kinderen maar ook de volwassenen staan altijd verbaast te kijken hoe snel hij met een paar ballonnen prachtige ballonfiguren maakt. Omdat hij een kar vol voorbeelden heeft staan kunnen de kinderen makkelijker kiezen. Uiteraard is bijna alles mogelijk. Maar ook zal hij tussendoor wat van zijn goochelkunsten laten zien. Met zijn vlotte babbel zal hij iedereen entertainen.

Perfect voor winkelcentra en kinderevenementen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 475 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling