Filter opties

Acts bekend van radio / tv boeken / huren

Acts bekend van radio & tv boeken of huren? Organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar een bekende radio/ tv presentator? Advies nodig bij het vinden van de juiste bekende Nederlandse TV-personality of radiopresentator voor op jouw evenement, dan ben je bij TotalBookings aan het juiste adres!

Resultaat 1–20 van de 107 resultaten wordt getoond

Bekende radiopresentator of TV-personality boeken

TotalBookings heeft een mooi aanbod aan te boeken bekende radio- en tv-presentatoren. Ben je op zoek naar een bekende presentator voor op je evenement?

Bekijk dan de vele voordelen van het boeken van een presentator of presentatrice via TotalBookings.

TotalBookings regelt de voorbereiding

Een presentator boeken, veel werk? Veel mensen denken dat het boeken van een presentator veel tijd kost. Boek nu gemakkelijk en snel een bekende Nederlandse radio- of tv-presentator voor op je feest!

TotalBookings zorgt dat de bekende radio- of tv-presentator op tijd op je feest aanwezig is! Daarnaast regelt TotalBookings de administratie voor je.

Ruim aanbod aan bekende van radio & TV

Op TotalBookings vind je een grote diversiteit aan bekende Nederlanders, en ook bekende TV-personalities. De keus is enorm, dus hier vind je vast en zeker een geschikte beroemdheid voor op je evenement!

Wacht niet langer en bekijk het grote aanbod op de website en boek jouw favoriete beroemheid!

Beau van Erven Dorens, Kees Tol of Bridget Maasland op je evenement? Of gaat je voorkeur toch uit naar een bekende radio DJ, zoals Domien Verschuuren, Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom of Giel Beelen?

Bekijk snel het ruime aanbod aan presentator op de site. Daarnaast bieden wij altijd een goede prijs!

Vraag een offerte aan voor een bekende radio / tv presentator

Ben jij op zoek naar een bekende radio DJ of een TV-presentator voor op je evenement? TotalBookings biedt een enorm aanbod aan presentatoren en een perfecte service! In een paar seconden kun je al een offerte aanvragen voor een bekend Nederlandse radio DJ of TV-personality. Als je nog vragen hebt, kun je rechtstreeks de klantenservice benaderen, zij helpen je graag verder!

Wanneer je een bekende TV-presentator of presentatrice wilt boek of Nederlandse radio DJ, dan is TotalBookings de beste keus. Kijk en ervaar het zelf: we bieden scherpe prijzen, de beste service en dat alles ook veel eenvoudiger dan je gewend bent van traditionele boekingskantoren. Op TotalBookings.com vind je het actuele aanbod. Boek nu en plan het feest dat je voor altijd bij zal blijven!

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10