Ballonnenclown Miko

1 hot item
Plus 1 hot item

Ballonnenclown Miko biografie

Ballonnenclown Miko voor al uw kinderfestiviteiten en attractieverhuur.

Ballonnen modeleer festival

Deze schitterende ballonnen act is amusement voor elk publiek van klein tot groot. De ballonnen worden in enkele seconden omgevormd tot kleurige feestmutsen, aapjes, poedels, giraffen, bloemen, hondjes, enz.

Overigens heeft deze act een enorme grote flexibiliteit door het gemak in opzet van deze act kan dit zowel voor als tussen het publiek vertoond worden. De ballonnen worden uiteraard gratis uitgedeeld aan uw publiek.

Deze ballonnen act is zeer geschikt voor: Braderieën, carnaval, dorps en wijkfeesten, openingen, buurthuizen, winkelcentrums, kinderdagverblijven, scholen, bedrijfsfeesten, sportverenigingen, familiedagen, meubelboulevards, straatspeeldag, personeelsvereniging, Sint – Nicolaas en kers feest.

Tijdens de Sint – Nicolaas periode kan de clown eventueel ook als clown in pietenkostuum en voor de kerst periode in kerstman kostuum.
De ballonnenclown kunt u ook combineren met al onze attracties, enz.

Tijdsduur: u heeft de keuze voor 2 uur – 3 uur – 4- uur incl. kleine pauzes (meer uren behoort ook tot de mogelijkheid.)

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 275 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling