Angelo de muzikale showbeer

Angelo de muzikale showbeer biografie

Een knuffelbeer die saxofoon speelt ! Je kunt niet om hem heen, hij trekt meteen de aandacht en iedereen wil met hem op de foto.

Een knuffelbeer die saxofoon speelt,dat kom je niet vaak tegen! Meet & Greet Angelo de Muzikale Showbeer. Deze looppop loopt en danst al  saxofoonspelende rond. Zijn repertoire bestaat uit de bekende kinderliedjes en gezellige herkenbare muziek.

Handjes schudden, een grote knuffel geven, zwaaien, Angelo maakt er als een ware show beer een groot feest van! Je kunt niet om hem heen, hij trekt meteen de aandacht en iedereen wil met hem op de foto. Angelo is een geweldige Meet & Greet knuffelbeer !

Een aanrader als (kinder) muziek entertainment. Meet & Greet voor uw winkelcentrum, markt, braderie, kinderfeest, gasten ontvangst bij de entree, sportevenement, familiedag, dierendag, straatfestival, optocht lopen, dorpsfeest enz.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 345 (excl. btw)

goede service, goed behandeld

41 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling