Bert en Ernie

Bert en Ernie informatie

Altijd al een van de characters uit Sesamstraat in het echt willen ontmoeten? Dat kan tijdens een Meet & Greet. Bert en Ernie zijn twee onafscheidelijke vrienden en komen altijd samen om jouw event op te vrolijken en de kinderen enthousiast te maken!

Bert & Ernie, ongetwijfeld de populairste figuren uit Sesamstraat worden door inmiddels miljoenen kinderen over de wereld aanbeden. Nodig Bert & Ernie uit op uw evenement voor een meet & greet.

Voor Bert & Ernie begon het avontuur in Amerika. De uit Amerika afkomstige televisieserie was oorspronkelijk opgezet met de intentie om kansarme kinderen uit de grote steden op een speelse manier basiskennis bij te brengen.

Laat in uw aanvraag weten voor welke uitvoering u wilt gaan. 1 x 45 minuten of 3 x 30 minuten (binnen 3uur). Dit heeft namelijk invloed op de prijs, dan kunnen wij u het juiste voorstel sturen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 1250 (excl. btw)

0 klanten waarderen ons gemiddeld met een 0/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling