Alain’s Knotsgekke Spelshow

Biografie Alain’s Knotsgekke Spelshow

Entertainer & Showmaster Alain Kersten verzorgt binnen 60 weergaloze minuten Alain’s Knotsgekke Spelshoween spetterende show ! Met de opzwepende en herkende kids liedjes, presenteert Alain op onnavolgbare wijze een opzwepend en interactief spelprogramma.

Met coole spelelementen als :
– “Wie heeft The VOICE-KIDS? ,
– “Het muziek fragmenten spel”
– “Everybody dance now”

Weet Alain de kids lekker bezig te houden met een eigentijdse show van nu. Zijn professionele & enthousiaste aanpak zorgt telkens weer voor een geslaagde en succesvolle show. Alain vergeet daarbij ook niet om de ouders af en toe mee te laten genieten….
Kortom, een show voor het hele gezin met het welbekende “Ren-je-rot-gevoel “. Het wordt daarbij 1 groot meezingfeest ! Gezellig, enthousiast, onderhoudend en keigaaf !

Alains Knotsgekke Sint en Piet Spelshow

Entertainer & Showmaster Alain Kersten verzorgt binnen 60 weergaloze minuten een spetterende Sinterklaasshow! Met de herkenbare Sinterklaas klanken, presenteert Alain op onnavolgbare wijze een opzwepend en interactief Sinterklaas spelprogramma.

Sinterklaasshow met knotsgekke spellen

Met spel elementen als “Het Sint & Piet fragmenten spel”, “Wie heeft de VOICE KIDS SINTERKLAAS?” “Het Sinterklaas muziekspel”& “Wie is de beste hulp piet?” weet Alain de kids lekker bezig te houden tot de komst van de Sint.

Zijn professionele & enthousiaste aanpak zorgt telkens weer voor een geslaagde en succesvolle Sinterklaasshow.
Alain vergeet daarbij ook niet om de ouders af en toe mee te laten genieten…. Kortom, een show voor het hele gezin met het welbekende “Ren-je-rot-gevoel “.

Het wordt daarbij 1 groot meezingfeest ! Gezellig, enthousiast, onderhoudend en keigaaf !

Let op: Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd, om te vertrekken naar een volgend optreden. Houdt hiermee rekening met het plannen van het bezoek van Sinterklaas. Deze how is exclusief Sinterklaas en Zwarte Pieten.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 850 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling