Borm Alfons

Borm Alfons biografie

Borm Alfons, de grootste Showman van Nederland is te boeken met diverse shows. Inzetbaar voor bijna elk evenement.

KINDERSHOW LACHEXPRESS

Eén uur lang lachen met deze zeer uitgebreide kidsshow met goochelen. Ballonnen, comedy en liedjes. Een kraker van de eerste orde voor kinderen van circa 4 tot 10 jaar.
Inclusief geluid tot 250 personen.

CIRCUS SHOW DE GROOTSTE SHOWMAN VAN NEDERLAND

Borm Alfons is ongetwijfeld de grootste Showman van Nederland. Met zijn bomvolle grote familie circus show trekt hij door het land. Een show voor kinderen met hun papa’s en mama’s, kortom een echte familie happening.

Ruim anderhalf uur circus zoals dat anno tweeduizendNu moet zijn. Een razendsnelle voorstelling vol circusplezier. Een aaneenschakeling van circusacts waarbij veel gelachen wordt maar ook veel kunsten om U tegen te zeggen. Een show met glasbalance, buikspreken, comedy, liedjes en grote ballonnenshow. Een uitje voor het hele gezin in een fraai decor en mooie muziek en belichting.

DE MOPPENTAPPERS SHOW

Naast de kindershow en circusoptredens is Borm Alfons één van de beste Moppentappers van Nederland. Zijn repertoire behelst honderden dijenkletsers. De ene lachsalvo na de andere. Een uur lang lachen met deze moppenshow rondom Borm Alfons. Inclusief geluid tot 250 personen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 275 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling