Lachen Geblazen

Lachen Geblazen biografie

Lachen Geblazen is een gloednieuwe kindershow die wordt gepresenteerd door Sander & Co.

Het wordt een feestelijke middag voor de hele familie waarbij stil zitten geen optie is.

Dit gevarieerde programma bestaat onder andere uit een aantal goochelacts, waarbij Sander & Co niet alleen vóór de kinderen, maar ook mét de kinderen gaan goochelen. Daarnaast omvat deze kindershow leuke spelletjes, mee-zing liedjes, een kleurrijke ballonnenparade, herkenbare dansjes, gekke situaties en een speciale en onmisbare gast; Charlie de buikspreekpop.

Charlie is het brutale buurjongetje van Sander die bij alles wat Sander hem vraagt zijn eigenwijze opmerkingen niet voor zich kan houden en moeiteloos heel de zaal op zijn hand krijgt. Sander probeert Charlie nog in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt, maar of dat lukt? U ziet het in de kindershow Lachen Geblazen.

Het is een professioneel programma dat garant staat voor één of twee uur interactief mee-doen en veel lachen. Deze vlotte kindershow is voorzien van een groot showdecor en eigen geluid. Licht is optioneel.

Tijdsduur:
1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 725 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling