Pio Piloot

Pio Piloot biografie

Vlieg, lach en reis met Pio Piloot mee op zoek naar een leuk spannend avontuur. Bij deze kindershow van Pio Piloot is stilzitten er niet bij, interactie speelt namelijk de grote rode draad tijdens zijn pilotenshow!

Een kindershow waarbij een droom werkelijk tot leven komt want, ” wie wil er nu géén piloot worden”?? Ieder kind fantaseert dat ze piloot willen worden of zelfs wel een vlieg, Pio Piloot neemt uw kind of kinderen me naar hun eigen fantasie in een waanzinnige show van wel 60 minuten.

Wist u ook dat Pio Piloot ook ongelofelijk goed een vliegtuig van een ballon kan maken. Aarzel niet en nodig deze kinderheld uit op uw feest.

Een show op maat en geheel passend bij uw feest? Pio Piloot schrijft vliegensvlug een complete kindershow op maat voor u waarbij uiteraard uw wensen voorop staan. Een camping, bedrijf, evenement, speeltuin, theater of pretpark aarzel niet en vraag naar de vele mogelijkheden

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 695 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling