Pio Piloot kindershow

Pio Piloot kindershow biografie

Een kinderdroom komt uit tijdens de unieke kindershow van “Pio Piloot”. Welk kind heeft nou niet de droom om een échte piloot te worden? Tijdens deze kindershow zal deze droom werkelijkheid worden!

Pio Piloot is een échte avonturier! Met zijn vliegtuig vliegt hij over land en zee, steeds zoekende naar nieuwe avonturen. Maar als hij zijn vliegtuig wil laten zien breekt er grote paniek uit, helemaal stuk. Gaat het de kinderen lukken om samen met Pio Piloot het vliegtuig weer te maken?

EEN KINDERDROOM ZAL UIT KOMEN

Wanneer je aan een kind vraagt wat hij later wil worden is een veel voorkomende reactie “piloot”. Tijdens deze kindershow ervaring kinderen het om voor even een echte piloot te zijn. Een kindershow met techniek, dans, zang, spanning en sensatie.

Pio Piloot dé enige kinderpiloot van Nederland!!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 695 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling