Amio Pipowagen

Amio Pipowagen biografie

Deze wagen komt naar jouw event en zorgt ervoor dat de kinderen een onvergetelijke middag beleven! Door hun extreme enthousiasme zijn Erik en Anne de must-have act op ieder feest dat u organiseert!

Super leuk, professioneel, muzikaal straattheater voor het hele gezin! Amio en Josefien rijden hun kleurrijke wagen op het terrein, stekker in het stopcontact en spelen maar!

De grote, grappige wagen is een echte eyecatcher op elk straattheater festival en Amio maakt iedereen aan het lachen met zijn vrolijke liedjes programma!

Amio de paarse vogel een zijn tante Josefien zijn een grappig, muzikaal en authentiek duo. Amio heeft een bijzondere geschiedenis en Josefien zit vol verhalen over de maffe avonturen! Deze straattheater act bevat grappige liedjes zoals: “ik ben geen kip”, “roze” en “fantasie”.

Amio is ontwikkeld voor een publiek van alle leeftijden en dan bedoelen we ook echt ALLE leeftijden. Papa en mama lachen ook stiekem in hun vuistjes als deze eigenwijze vogel zijn snavel opentrekt!

Met deze wagen haalt u echt een unieke straattheater act in huis!

Prijs is voor 5 voorstellingen van 25 minuten binnen 4 uur.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 900 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling