Amsterdamse poppenkast met Jan Klaassen

Amsterdamse poppenkast met Jan Klaassen

Poppenkastvoorstellingen met Jan Klaassen, veel actie en interactie. Een grote straatpoppenkast geschikt voor grote groepen. De kinderen moeten goed meehelpen maar met de held van de poppenkast komt het wel altijd goed.

De traditionele poppenkast van Amsterdam bekend van Artis, Uitmarkt, Leidseplein, dé Sinterklaasintocht, Scheltema, Casperle, TunFun, Het Zuiderzeemuseum, Het Scheepvaartmuseum, het Muiderslot en, op de plek der plekken: op de Dam!

Egon Adel heeft meer dan tien jaar ervaring in het professioneel spelen van poppenkast voor elke mogelijke gelegenheid. Ook speelt hij geregeld voor tv en film. Toch blijft het belangrijkste ankerpunt de 125 jarige traditie op de Dam in Amsterdam.

Vijf verschillende voorstellingen, de prijs is op basis van twee voorstellingen. Traditionele Jan Klaassen voorstellingen en nieuwe voorstellingen die wel geworteld zijn in de klassieke stijl van actie en interactie. Verhalen kunnen ook op maat voor de gelegenheid worden gemaakt.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 425 (excl. btw)

Snel en professioneel waarop alles geregeld wordt. Duidelijk.
- Amstelveen
34 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling