Blauwpop in het bos

fotograaf Babiche Israel

Blauwpop in het bos biografie

Een kindervoorstelling op stelten van ongeveer twintig minuten.

Het leven van de bomen in het grote bomenbos is kalm en voorspelbaar. De bomen worden verzorgd door de fee, die ze liefdevol en soms een tikkeltje streng opvoedt. De bomen laten zich iedere dag door de groene fee vertroetelen, maar halen ook graag grapjes met elkaar uit. Ze genieten met zijn viertjes van het leven, diep verscholen in het bos.

In dit alles komt verandering wanneer een klein, lief, blauw wezentje uit het niets zich laat zien aan het bomenvolk. Zij is nieuwsgierig en speels, maar de groene reuzen vinden haar maar raar.

Mag Blauwpop ook deel uitmaken van het leven in het grote bos?

Blauwpop in het bos is een kindershow op stelten en is geschikt voor onder andere straattheaterfestivals en andere festivals, kleine feesten en evenementen. Deze steltenact is in het bijzonder geschikt voor evenementen met kinderen. De groene bomen performen op stelten van 1,50 meter.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling