BZT Band

Biografie BZT Band

Heel Nederland jonger dan 12 jaar kent ze en is dol op ze: Iedere zaterdagmiddag zijn ze bij de NCRV op Zapp te zien en vooral De BZT Bandte horen in de BZT-show met Jetske en Pepijn. De band staat iedere keer weer garant voor een feestje. En nu ook in de theaters. Dit seizoen spelen ze hun debuutprogramma: De BZT-Band Live

De bandleden zijn dikke vrienden. Maar deze vriendschap wordt behoorlijk op de proef gesteld wanneer een vreemde vrouw hun wereldje binnendringt. Als ze dan ook nog tegemoet moeten komen aan hun Russische sponsor is de chaos compleet.

De vrolijke en toegankelijke pop-, funk-, en hiphopnummers zijn bekend van tv en kunnen makkelijk meegezongen worden. De band speelt vol passie op hun eigen instrumenten. Maar ook met broodtrommels, grote emmers of gewoon met je blote handen kun je hele swingende muziek maken. Kinderen doen tijdens de voorstelling actief mee. Naast fantastische musici zijn de bandleden ook allemaal muziekdocent. De regie is in handen van de meester clown Peter de Jong (bekend van Mini & Maxi). Hij drukt een belangrijke stempel op deze muzikale theaterproductie.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling