Mylène en Rosanne

Mylène en Rosanne

Mylène & Rosanne zijn al op jonge leeftijd begonnen met zingen dansen en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L.

Ook zijn de twee meiden bekend van het Kinderen voor Kinderen koor, waar zij verschillende nummers op hun naam hebben staan.
Junior Songfestival

Mylène & Rosanne, de eeneiige tweeling, heeft in 2013 het Junior Songfestival gewonnen met hun eigen geschreven liedje Double Me. Het nummer gaat over henzelf en hoe het is om een eeneiige tweeling te zijn.

Als winnaressen hebben zij de Engelstalige versie van het gezamenlijke Junior Songfestival nummer “We Are the Future” mogen opnemen voor hun bezoek aan Oeganda.

Nummer 1 hits

Daarna hebben zij een nummer 1 hit gescoord met hun liedje “Me & My Selfie” dat onafgebroken 60 weken in de KidsTop20 heeft gestaan. De video clip van Me & My Selfie heeft miljoenen views en wordt nog altijd heel goed bekeken. De nummer 1 hit “MooiBoy” is ook zeer populair onder de basisschooljeugd en staat ook nog steeds in de KidsTop 20.

Het nieuwste nummer van Mylène & Rosanne “1000 Mooie Wensen” is ook weer een nummer 1 hit in de KidsTop 20. Alle nummers zijn geschreven en geproduceerd in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis (DEMP).

De videoclips van Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te zien op TV bij RTL TeleKids en staan in de RTL Telekids App. Natuurlijk staan alle videoclips ook op hun eigen YouTube-kanaal.
Acteren

Samen met K3 hebben zij in de liveshows “EYO” gestaan als de kleine Josje. De stemmen van Mylène & Rosanne zijn daarnaast ook te horen in talloze televisieseries en films.

Zo is Mylène o.a. de stem van Dawn is in de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn en was zij ook te horen in de bioscoopfilm “De Vijf En De Piratenschat ”. Rosanne is te horen in de film “The book of life” en talloze andere series zoals Annedroids (RTL Telekids).
Optreden van Mylène & Rosanne

Mylène & Rosanne kunnen een optreden van ongeveer een half uur verzorgen. Zij brengen eigen repertoire en afhankelijk van de doelgroep, nummers van Kinderen voor Kinderen die zij hebben gezongen in de tijd dat zij zelf bij Kinderen voor kinderen koor zaten maar ook covers van bekende internationale artiesten.

Mylène & Rosanne houden er van om hun publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt en als het organisatorisch mogelijk is kan er zelfs een kleine groep met Mylène & Rosanne mee dansen op het podium.

Het optreden kan worden uitgebreid met een Meet & Greet van maximaal 20 minuten waarbij kinderen een handtekeningenkaart krijgen en met Mylène & Rosanne op de foto kunnen.

Een complete show aangevuld met een spetterende dans-act inclusief 4 tot 8 dansers behoort ook tot de mogelijkheden. Een optreden van Mylène & Rosanne is een feestje, dus zing en dans gezellig mee op de hits van Mylène & Rosanne.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling