Schminkdames op Maat

Schminkdames op Maat biografie

Deze dames toveren je zo om tot wat je maar wilt zijn! Ze schminken en glitteren erop los! Met professionele schmink wordt ieder gezicht, hand of zelfs arm omgetoverd!

Durf jij een gokje te wagen in het waagstuk? Hier werd vroeger de maat bepaald en hier vestigen zich de dames van OP MAAT! Zij leveren maatwerk voor de kleine maar ook de grote bezoekers van de gelegenheid. Tja en wanneer ben je nu groot of klein? Wanneer je deze dames ontmoet wordt je eerst opgemeten op allerlei manieren.. Je kunt op de maat wachten in een grote of een kleine stoel, een stapel kubussen, totdat de dames een advies op maat voor je hebben!

De dames komen uit de gemeente Op Maat! Zij hebben ook een maatboek met daarin allerlei verschillende schminkvoorbeelden, maattabels. Benieuwd of jij een stuk wordt? Met een grote of een kleine kwast wordt je geschminkt vanuit een maatbeker.

Samen vormen ze een goed team de een is van de details en de ander het totaalplaatje. Als er weer een ‘stuk’ is gecreëerd laten ze de geschminkte bezoeker even zichzelf zien. En dit prachtige gezicht leggen we vast in een gouden lijstje! Met een spetterende foto en een ritmisch applaus kunnen ze ‘het stuk’ met een gerust hart weer laten gaan…

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 500 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling