Beautiful Omtoverstudio

Beautiful Omtoverstudio informatie

Deze omtoverstudio zorgt ervoor dat ieder kind er geweldig uitziet. De kinderen kunnen in verschillende gewenste thema’s worden geschminkt!

Onze Beautiful Omtoverstudio is een echt feest voor de kinderen. Onze creatieve visagisten toveren ieder kind binnen een handomdraai om in het gewenste uiterlijk. Nadat de kinderen plaats hebben genomen op de kruk worden zij door onze visagisten geschminkt in het door hun gewenste thema.

Daarna wordt hun outfit compleet gemaakt door middel van een leuke gadget bestaande uit een te gek hoedje, een kroontje, een boa of ander leuk hebbedingentje. Onze mobiele omtoverstudio is standaard voorzien van 2 visagisten, 250 gadgets voor zowel jongens als meisjes en alle materialen voor de make-up. Wij werken uitsluitend met allergie vrije schmink.

Bij de Beautiful Omtoverstudio wordt het volgende meegeleverd:

  • 2 creatieve begeleiders
  • Schminkkist
  • Schminkkrukken
  • Alle benodigde materialen

 

Bij de prijs zijn de eerste 50 gereden kilometers inbegrepen, restkilometers worden berekend tegen €0,39 per gereden kilometer vanaf Monster. –

Per dagdeel tot 4 x 45 minuten binnen 4 aaneengesloten uren – De omtoverstudio is leuk om in te zetten op een kinderfeest of bij een groot evenement

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 795 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling