Griezelkar

Griezelkar biografie

Halloween is aangebroken en de griezels treden binnen. Maar voor deze twee griezels hoeft niemand bang te zijn want ze verrassen je met kleurrijke dingen. Deze griezelkar is een must-have op ieder halloween feest! Boek de griezelkar nu op TotalBookings!

De griezelkar, een spannende surprise!

Laat je omtoveren tot vampier, clown of ga je toch voor de schattige vlinder? De heks zal je gezicht compleet omtoveren en je prachtig schminken. En om het Halloween feest helemaal compleet te maken zal de andere griezel een kleurrijk ballonfiguur voor je maken. Gaat het een grote spin, pompoen of toch een bloem worden? Deze ballonartiest draait er zijn handen niet voor om.

Een griezelig team die je zeker niet kunt ontlopen want je ziet ze van ver al aankomen. Laat je verrassen en ga zelf als griezel naar huis!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 455 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling