De Echte Sinterklaas

De Echte Sinterklaas informatie

Sinterklaas huren? Bij De Echte Sint is alles tot in de puntjes verzorgd. Ieder jaar weer zorgen wij er voor dat kinderen én hun ouders oog in oog komen te staan met de échte Sint!

Boek de enige echte Sinterklaas voor uw bedrijfsfeest, intocht, evenement, kindershow of gezellig huisbezoek. Maar ook voor reclamefotografie, uw televisie of internet commercial en verschijning tijdens televisieproducties bent u bij deze Sint aan het juiste adres. Elk detail is een lust voor het oog! U zult verwonderd zeggen: “Dit is DE echte Sint!”

Mocht u de grootste kindervriend dit jaar persoonlijk willen verwelkomen, de Sint en zijn traditionele zwarte pieten maken uw Sinterklaas dromen meer dan waar!

INTOCHT
Fanfare, pepernoten, Sinterklaas en ontelbaar veel pieten! Sint zet ook graag in uw gemeente voet aan wal! Op Amerigo rijdt Sinterklaas rond door de sfeervolle straten!

KINDERSHOWS
Een menigte aan kinderen, en een keur aan artiesten. Dan mag Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken aan het Sint spektakel! “Is hij er al?”

BEDRIJFSBEZOEK
Sinterklaasviering op de zaak maakt u onvergetelijk door uw medewerkers en hun kinderen oog in oog te laten staan met dé echte Sint en zijn pieten.

RECLAMEFOTOGRAFIE
Tijdens de donkere dagen uitermate geschikt voor op de cover van uw tijdschrift, reclamefolder, instore promotie, etalage en display materiaal. U heeft gegarandeerd een eyecatcher!

COMMERCIAL
Niets is mooier dan wanneer uw merk, product of dienst tijdens de feestdagen op televisie of op internet aangeprezen wordt door dé enige echte Sinterklaas.

TELEVISIE OPTREDEN
Maak als televisieproducent uw Sinterklaas uitzending compleet door de komst van dé enige echte!

Maak uw Sinterklaasfeest onvergetelijk door de komst van de enige echte! Achter het prachtig verzorgde haarwerk schuilt een professioneel beroepsacteur.

De Echte Sinterklaas verscheen onder meer in Sinterklaas-shows in de Brabanthallen in Den Bosch, het Beursgebouw in Eindhoven, de Veemarkthallen in Utrecht en het Dolfinarium Harderwijk. Ook werkte Sint mee aan diverse televisie-uitzendingen en televisie-commercials. Daarnaast deed Sinterklaas in 2018 de intocht in Hoofddorp en sinds 2013 in Barneveld.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 775 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling