Zwarte Piet Babello Sinterklaasshow

Zwarte piet Babello Biografie

Zwarte Piet Babello was in 2016 te zien in de bioscoophit van ‘De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot’ en zijn interactieve show is nu ook te boeken voor al uw Sinterklaas evenementen!

Zwarte Piet Babello was in 2016 te zien in de bioscoophit van ‘De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot’ en hij is nu ook te boeken voor al uw Sinterklaas evenementen!

Zie ginds komt… Zwarte Piet Babello! De kinderen leven vol verwachting naar het Sinterklaasfeest toe. Zwarte Piet Babello neemt deze spanning even weg met verbluffende tovertrucs, Sinterklaas liedjes, een heuse Sinterklaasquiz, het bijna uitgestorven talent buikspreken en een grandiose ballonnenfinale.

Deze Sinteractieve show is op en top en bevat alles voor een geslaagd sinterklaasfeest! Het is ook mogelijk om deze show te boeken in combinatie met o.a. Sinterklaas, meet & greet, een Pieten showballet en/of DJ Piet. Ideaal voor bedrijfsfeesten, sporthallen, winkelcentra en theaters.

Deze show is, indien de locatie en planning het toelaten, voorzien van een showdecor en professioneel licht & geluid.

Tijdsduur:
1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 650 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling