Search icon

Feestband Solidair

Feestband Solidair

Bands
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze mannen hebben bewezen de grootste feesttenten en zalen op zijn kop te kunnen zetten, terwijl zij ook zeer geschikt zijn voor een privé- of bedrijfsfeest. De jongens van Feestband solidair voelen met hun ervaring en enthousiasme precies de sfeer van de gelegenheid aan, en weten daar met hun uitgebreide repertoire altijd goed op het publiek in te spelen. De goede muziek gecombineerd met een flinke dosis lol maken Feestband Solidair één van de leukste feestbands van Nederland. Feestband Solidair gaat voor al uw feesten er volop tegenaan. Een setlist hebben ze niet, ze spelen op het publiek in. Daar staat Feestband Solidair om bekend! Ze spelen van top 40, jaren ’60, ’70, ’80, ’90, Apres Ski en niet te vergeten: Muziek van eigen bodem! Feestband Solidair is ook te boeken met een DJ en als Tiroler band!
Shows:
 • Feestband SolidairVanaf1195
Genres
AllroundDanceDance ClassicsEighties / 80´sFeestFunkInstrumentaalNineties / 90`sPopRockTop 40Zeroes / oo`s

Videos
 • Sesam Sensation
  Sesam Sensation

  Op aanvraag Coverbands

  Allround
 • The Night Flight (Night Flight to Rio)
  The Night Flight (Night Flight to Rio)

  Vanaf3495 Coverbands

  DanceDisco
 • De Bierbroeders
  De Bierbroeders

  Vanaf945 Coverbands

  Rock

Feestband Solidair boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Feestband Solidair beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Feestband Solidair liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Feestband Solidair wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Feestband Solidair boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.