Search icon

Jip's Jeugdshow met Jeroen

Jip's Jeugdshow met Jeroen

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vindt u een goochelaar te saai, uw kinderen te groot voor een clown en een poppenkast heeft u ook al gezien.... dan is hier de oplossing: Jeroen's Jeugdshow. Jeroen’s Jeugdshow is een trendy show voor de jeugd en iedereen die zich jeugdig voelt. Interactie met de Kids met een hoofdletter I Tijdens de show zullen verschillende leuke en interactieve onderdelen de revue passeren. Alle items zijn even cool en relaxed. Niemand zal stil kunnen blijven zitten. Speciale versies van Jeroens Jeugdshow Er zijn ook speciale versies van Jeroens Jeugdshow. Tevens bestaat de mogelijkheid om aansluitend aan Jeroens Jeugdshow een bekende kinderact te boeken.
Shows:
 • Jip's Jeugdshow met JeroenVanaf1425

Videos
 • DJ Fredpet
  DJ Fredpet

  Vanaf395 Discos

 • Pipapony
  Pipapony

  Vanaf295 Karakters / meet & greet

 • Bob de Bouwer
  Bob de Bouwer

  Op aanvraag Karakters / meet & greet

Jip's Jeugdshow met Jeroen boeken doe je zelf!

Discos zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Discos direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Jip's Jeugdshow met Jeroen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Discos boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Jip's Jeugdshow met Jeroen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Jip's Jeugdshow met Jeroen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Jip's Jeugdshow met Jeroen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.