Search icon

Lakei huren op uw gelegenheid

Lakei huren op uw gelegenheid

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een echte Lakei op uw verjaardag, feest, bruiloft, trouwerij, jubileum op uw bedrijf! Onze Lakei ontvangt uw gasten op ludieke en humoristische wijze. Hij laat zien en horen dat hij er is voor u en uw gasten. Ceremoniemeester of uw gasten met elkaar "verbinden"..... niets is "Lakei Augustino" te veel. Lakei Augustus is niet alleen zeer mondig en humoristisch, maar hij is ook nog erg charmant naar de dames .....of toch de heren .......! Speech , ceremoniemeester, ontvangst...... is het "gewone" werk waar Augustino zijn hand niet voor omdraait. Komen uw gasten uit verschillende delen van het land en kennen ze elkaar niet?.... Aan het einde van uw feest kennen ze elkaar beter dan ooit tevoren. Onze Lakei is te boeken voor 2 uur, dagdeel (4 uur) of per dag. De prijs op deze site is dan ook voor 2 uur.
Shows
Lakei huren op uw gelegenheid
Lakei huren op uw gelegenheid

Vanaf325


 • Klokken act
  Klokken act

  Vanaf1095 Ontvangstacts

 • Mr. Shoeshine
  Mr. Shoeshine

  Vanaf550 Ontvangstacts

 • Gendarme
  Gendarme

  Vanaf375 Ontvangstacts

Lakei huren op uw gelegenheid boeken doe je zelf!
Ontvangstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Ontvangstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lakei huren op uw gelegenheid beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Ontvangstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lakei huren op uw gelegenheid liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lakei huren op uw gelegenheid wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lakei huren op uw gelegenheid boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Ontvangstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.