Search icon

Lilliputter act

Lilliputter act

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze kleine mannetjes nemen een show mee die al uw gasten laten gieren van het lachen! Door hun komische kostuums en sterke acteren zijn deze artiesten een must-have op uw event! Onze kleine mensjes zorgen voor 3x30 minuten binnen 3 uur voor top entertainment. Zij doen diverse animatie acts tussen het publiek en alles is bespreekbaar. Een aantal voorbeelden zijn mini security, mini Hugh Hefner, Clowns, Kerstman of Sinterklaas, Circus directeur, dronken Ober, Kok of Kelner en nog veel meer leuke typetjes. En alles op een komische wijze. Ook nemen zij de tijd om met het publiek op de foto te gaan. Wie wilt er nou niet met een mini mens op de foto? 3 x 30 minuten. Binnen 3 uur.
Shows
Lilliputter act
Lilliputter act

Vanaf450


 • Zwanen
  Zwanen

  Vanaf600 Animatie acts

 • Nest-ei
  Nest-ei

  Vanaf550 Animatie acts

 • Carnavalsvoorstelling
  Carnavalsvoorstelling

  Op aanvraag Animatie acts

Lilliputter act boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Lilliputter act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Lilliputter act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Lilliputter act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Lilliputter act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.