Live band

Live band boeken

Een goed feest, dat kan natuurlijk alleen met de hulp van wat lekkere muziekje op de achtergrond. Dit is nu eenmaal wel nodig om iedereen aan het dansen te zetten. Nu is het wel mogelijk om jouw afspeellijstje van je telefoon op te zetten. Maar een band in het echt live meemaken is toch veel meer bijzonder?

Wij hebben voor alle soorten gelegenheden een live band die je kunt boeken! Bij ons is het mogelijk om alle mogelijke soorten live bands uit het land te doorzoeken naar die ene die echt bij je feest past. Een live band inhuren voor op jouw feest, daar zijn wij tot nu toe altijd weer in geslaagd. Hoe zal dit proces in zijn werk gaan en wat zijn de voordelen van TotalBookings? Hiervoor zal je snel verder moeten lezen.

Populaire Bands

Le Funq

Le Funq is een concept waarbij een dj onder het motto ‘Dance meets Disco Classics’ wordt aangevuld door verschillende muzikanten. Hiermee bieden zij een...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Party Train

Party Train biografie Heb je een feestje waar gedanst moet worden? Dan is Party Train de must have, de band die je moet hebben....

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Partyshift

Partyshift Partyshift, een 6 koppige Soul, Funk, R&B en Pop coverband. Hun formatie bestaat uit 2 keien van zangeressen en een strakke backline bestaande...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

OOSTCOAST

OOSTCOAST biografie OOSTCOAST is een frisse formatie uit Arnhem. Henning en Dizzow brengen funky tracks, swingende beats, rap, zang maar voornamelijk plezier. De sound...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Eddy Zoey

Eddy Zoëy doet van alles. De meesten kennen hem van z’n TV-programma’s, maar voor Eddy programma-maker en presentator werd, maakte hij muziek. En dat...

"Nog niet beoordeeld"
0
0 / 10
Vrijblijvende offerte

Live band?

Een live band boeken voor jouw feest? TotalBookings verzorgt alles van het huren van de act tot aan de administratie.

Bekijk alle bands

  • Groot aanbod
  • Vrijblijvende offerte

Geef al die werkzaamheden uit handen

Wij van TotalBookings zorgen ervoor dat je niets meer zelf hoeft te doen tijdens het boekingsproces. Echt niets, noppes niks nada. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat de live band daadwerkelijk zal komen op jouw feest, maar ook zorgen we dat alle administratie helemaal uit handen wordt genomen.

Door deze uitgebreide service heeft niemand meer enige omkijken naar het voorbereiden van het feest. Alhoewel, er is immers nog genoeg te doen voor de rest van de voorbereiding. Die tijd die je over hebt kun je mooi gebruiken voor het regelen van de hapjes en de drankjes!

Allerlei soorten bands te vinden

Bij TotalBookings is het mogelijk om een verscheidenheid aan live bands te vinden die er geboekt kan worden voor elke soort gelegenheid. Door deze ruime keuze zal iedereen de mogelijkheid hebben om die ene live band te kiezen die in het geheel past bij het feest.

Van de mannen van Kensington tot aan Nielson, alles kan je wel vinden. Vrijwel iedere band van het land is te vinden bij TotalBookings . Op die manier is het voor zowel jong en oud mogelijk om een geweldig feest mee te maken, live muziek is toch het beste wat er is?

Een offerte laten opstellen

Wanneer je een live band hebt gevonden die goed aan zal sluiten voor je feest dan kan je via TotalBookings vrij snel een offerte op laten stellen. Op die manier krijg je gelijk de prijs voor het boeken van de live band voor jouw feest. Er is door het grote aanbod altijd iets te kiezen, hierdoor kan iedereen een geslaagd feestje houden met al zijn vrienden. Weet je nog niet welke live bands je leuk vind of welke je nu eigenlijk zou willen horen op je feest? Zet ze dan gewoon even op je verlanglijstje, zo kan je later je keuze maken.

Wij zetten ons altijd weer er voor in om ieder feest, bruiloft of zelfs bedrijfsevenement van de beste live bands te voorzien. Een ding is wel te stellen over TotalBookings , een live band huren kan zonder problemen gebeuren. Vraag vandaag nog een offerte aan om er achter te komen wat aan wat voor prijzen je kunt verwachten voor die top live band bij jou op het feestje!

Gelegenheid

pijl naar boven totaal boekingenGroot aanbod DJ's, Bands en meer ...

Menu
Keuzehulp