Ben the Banjoman

Biografie Ben the Banjoman

Op zijn paard trekt hij door het land, al zingend en spelend op zijn banjo. Zijn banjospel wordt ondersteund door begeleiding via de ingebouwde geluidsapparatuur, zodat Ben the Banjoman in zijn ééntje een perfecte sound weet te creëren. Of het nu gaat om een binnen- of buitenevenement.

Boekingsinformatie: Straattheater act: vooral geschikt voor doorlopend publiek. Kleine versterker in paard. Bij andere feesten maximaal een uur optreden.

Ben the Banjoman – Sinterklaas

Oh, kom er eens kijken…! Nee, het is niet het paard van Sinterklaas… En het is niet de Sint… Het is Ben the Banjoman die, geheel in stijl gekleed, swingende sinterklaasliedjes ten gehore brengt… al rijdend op zijn bontgekleurde paard! Perfect voor winkelcentra etc.

Ben the Banjoman – Kerst

Ieder jaar rond kerst haalt Ben the Banjoman zijn rendier weer van stal. Als kerstman zingt Ben de mooiste kerst songs, waardoor ook op uw evenement die typische, gezellige kerstsfeer zal ontstaan. Perfect voor kerstmarkt, winkelcentrum, kerstborrel enz.

PasenBen the Banjoman – Pasen

Met Pasen kruipt Ben the Banjoman in de huid van muzikale paashaas en springt op zijn paard om zijn publiek te vermaken met vrolijke muziek. Deze act leent zich uitstekend voor winkelcentra, tuincentra, paasmarkten enz.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 565 (excl. btw)

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?