Adje

Biografie Adje

Adje brengt als Sloddervos Gang lid next level hiphop, gemaakt voor de clubs.

Reverse maakt zijn eerste beats op de PlayStation. Zijn grote doorbraak volgt als hij The Partysquad hit ‘Wat Wil Je Doen’ produceert. Dit is de start van een reeks krakers die Reverse op zijn naam mag zetten: ‘Geen Klasse, Geen Stijl’ van The Opposites, ‘Shenkie’ van De Jeugd Van Tegenwoordig, ‘Non Stop’ van Brainpower, ‘Stuk’ en ‘Ik Ga Hard’ van The Partysquad, ‘Ik Neem Je Mee’ van Gers Pardoel en ‘Diamanten’ van Sef.

Adje raakt geïnspireerd om te gaan rappen door Ronnie Flex, de oudere broer van THC-lid RB Djan. In 2008 zet hij zijn naam op de kaart met de mixtape ‘Who The Fuck Is Ado’nis’. Adje tourt vervolgens door heel Nederland als support act rondom De Jeugd van Tegenwoordig, op verzoek van Willie Wartaal. Rond dezelfde tijd breken ook zijn halfbroers Hef en Crooks door in de Nederlandse hiphopscene.

Reverse & Adje blijken gezamenlijk het maximale uit elkaar te halen. Hun eerste wapenfeit is de free download mixtape ‘Slordig’. Hierop staat de banger ‘Fock Wachten ft Jayh’, een regelrechte hit in de clubs en op internet en festivals. Opvolgers ‘Wat Weet Je Nou ft Dio & Sef’ en ‘New Shit ft Jayh’ scoren wederom.

De heren touren zonder een album al langs clubs en festivals als Paradiso, Lowlands, Melkweg, Tivoli, Petrol (BE), Tweetakt, Noxx (BE), Zomerkriebels, Solar Weekend, Mysteryland, Dirty Ducht en Buma Rotterdam Beats. Deze heren komen hard!

Ze zijn beschikbaar voor clubs, supports en festivals.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling
Menu
Advies nodig?