Boef

BOEF is een Nederlandse rapper uit Alkmaar en is op dit moment één van de meest besproken rappers met een grote schare aan fans, maar een evenzo grote opvallende publiciteit rond hem.

Gewoon BOEF man! Deze signature slang van de rapper hoor je in elk nummer terug. De volledige naam voor deze uit Frankrijk afkomstige rapper is Sofiane Boussaadia. In 2015 maakte Boef indruk met zijn Zonamo sessie. In februari 2016 verscheen zijn debuut EP ‘Gewoon BOEF’.

Naast zijn muzikale carrière legt Boef alles vast door middel van zijn vlogs. Op YouTube heeft hij meer dan 450.000 abonnees. Het hoogtepunt beleeft Boef in maart 2017. Zijn debuutalbum ‘slaaptekort’ kwam uit en behaalde binnen twee maanden een platina status award. En zijn wel belovende single ‘Habiba’ behaalde dubbel platina.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling