Chip Charlez

Chip Charlez biografie

De in Tilburg geboren en getogen Christopher (Chip Charlez) is een ware entertainer. De jonge rapper, zanger en danser is opgegroeid met een passie voor het creëren van aanstekelijke muziek in combinatie met inspirerende danspasjes.

Al sinds jong is Chip Charlez niet het type artiest die zich door anderen laat vertellen wat te doen, met een open-minded instelling is hij steeds opnieuw bezig zijn eigen grenzen te verleggen en zo tot mooie samenwerkingen te komen met de producer of featuring waar hij mee samenwerkt.

De carrière van Chip Charlez gaat al een flinke tijd terug en de artiest is naast zijn debuut EP “DeFocus”, die medio 2018 uit kwam, ook te horen op de compilatiealbums “Gate 16” & “Gate 17” van zijn label Rotterdam Airlines. Op dit laatstgenoemde album had Chip Chip Charlez een bijdrage met zijn grootste solo-hit “Domino’s”.

Chip Charlez is momenteel bezig met de selectie voor zijn vervolgproject.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling