DiceCream

Biografie DiceCream

DiceCream met een Surinaams / Hindoestaanse afkomst krabbelde z’n eerst rijms op 15 jarige leeftijd in zijn kladblok. In die periode maakte hij deel uit van de 2-koppige hiphop formatie “First Class”.

De eerste demo’s werden op 16 jarige leeftijd opgenomen in de homestudio van een producer uit zijn woonplaats. First Class deed verschillende kleine optredens.

Echter, verliep de samenwerking na enige tijd en besloot hij de groep te verlaten en op solo basis verder te werken aan zijn repetoire. Hij deed veel optredens en zag verscheidene studios van binnen en buiten.

In ’99 ontmoet hij MAN!AK (producer Brainpower’s “Dansplaat” en album “Verschil Moet Er Zijn” (2002)) en werd zijn niveau naar een heel ander level gebracht.. MAN!AK zette een samenwerkingsverband op en begon met verscheidene producties voor hem. Samen werkte zij aan DiceCream’s repetoire en ontwikkelde zij een unieke sound. Samen vormde zij ook het duo “Doodzieke Combo” waarmee zij een Nederlandstalig repetoire opbouwden.

Zij deden samen diverse shows en namen in totaal 2 Engelstalige promo solo albums voor hem op met guest appearances van enkele andere hiphop artiesten. Materiaal van het 1e promo album is op verschillende underground hiphop compilaties verschenen en zijn muziek was al op vele websites te beluisteren.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling