Frenchie B

Biografie Frenchie B

Rapper en artiest Frenchie B (echte naam Bo) Is geboren op 27-08-1998 in Seoul (Zuid-Korea) en is opgegroeid in Rotterdam.
Frenchie B werd Geboren in Zuid-Korea.

Tot zijn 15de ging hij naar school maar al snel werd rappen voor hem belangrijker. Al op zijn 11de begon hij dan ook zelf met het maken van beats met Fruity Loops (programma voor producers). Zo rond zijn 14de begon hij met het schrijven van rapteksten. Andere rappers merkte hem al snel op en nodigde hem uit voor een studio sessie. Hij nam zijn allereerste nummer ooit op, namelijk “Tips” en die ging meteen viraal. Met een miljoen views in een korte periode en rapper Boef die hem shoutout gaf, ging alles snel. De carrière van Frenchie B begaf zich in een stroom versnelling en samenwerkingen volgde met Fredo, Esko en Jermaine Niffer, De track ‘’Tips’’ maar ook “AMG” in samenwerking met Esko werden dan ook gelijk opgepikt en zo wist Frenchie B al vrij snel een loyale fanbase op te bouwen en miljoenen views te halen.

Na een tijdelijke stop is Frenchie B de studio ingedoken met Producer Gideonite. Gideonite bekend van zijn samenwerkingen met onder andere Delany, Keizer, en Bryan MG, zag een groot talent in Frenchie B en bood hem een plek aan bij zijn platenlabel “One Million”.

De tropische en herkenbare sound van Gideonite, in combinatie met de rap skills van Frenchie B, de track “Gasolina” is hier dan ook uit voort gekomen.

Naast rappen is Frenchie B zich ook gaan richten op acteren. Zo werd Frenchie B gecast voor de Nederlandse speelserie; Mocro Maffia, deel 2. Zijn rol werd zo goed ontvangen, dat er een grote kans is, dat zijn rol als “Kenny” in seizoen 3 ook nog door gaat.

Kortom hij is een alleskunner, waar we de komende tijd nog veel van zullen horen!

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

v.a. 600 (excl. btw)

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling