Frsh

Biografie Frsh

Rappen, waarom ook niet?

Bijna twee jaar geleden begon Frsh met rappen. Daarvoor was hij op de achtergrond actief bij zijn eigen label, High Paid Fellas (HPF). Al vroeg wist hij dat hij zijn eigen bedrijf wilde opstarten. Toen mede De Fellas-lid Cello met het idee van een platenmaatschappij kwam, had Frsh zijn keuze gemaakt. In de eerste jaren tekende High Paid Fellas een aantal artiesten, maar dat liep niet helemaal volgens plan, vertelt Frsh.

“We hadden een aantal artiesten onder ons, die hun ding deden. Zij hebben destijds ook hun bijdrage geleverd aan het label. Op een gegeven moment liepen dingen niet meer zoals verwacht en hebben wij afscheid genomen van die jongens. Toen zaten we zonder artiesten. Op een dag besloten het zelf te gaan doen.” De Fellas was geboren.

De move van Frsh, Eves Laurent, Cello, Geechi, Spens, Brasco en Getit bleek een gouden greep te zijn, want de Fellas gooiden vrijwel direct hoge ogen. Als onafhankelijke formatie kwam hun album na vier dagen op de veertiende plek binnen in de top 100. Een mooie prestatie. De relatief onervaren Frsh kwam moeiteloos mee met het niveau van de rest van de groep.

Hij vertelt: “Ik was mede-eigenaar van het bedrijf en de zaken stonden voor het begin van de Fellas stil. Toen ben ik begonnen. Ik had al een kleine following op Instagram dus ik dacht, waarom ook niet? Als ik ergens mijn hoofd op zet, dan lukt het meestal. Zo ging dat ook met muziek. Ik heb veel gekeken en geluisterd bij mensen die ik hoog had zitten en zo mijn eigen stijl ontwikkeld.”

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling