Jairzinho

Biografie Jairzinho

Jairzinho, voluit Jairzinho Winter (Paramaribo, 1990), is een Nederlands acteur, rapper en muziekmanager. Hij is medeoprichter van het label Rotterdam Airlines.

Jairzinho is geboren in Paramaribo en groeide op in Rotterdam. Tijdens zijn jeugd acteerde hij. Vanaf 2006 speelde hij rollen voor het Ro Theater, Rot.Jong, Rotterdams Lef, het ALBA theaterhuis en een maal in Onderweg naar Morgen.

In 2009 richtte hij met zijn broer Luciano het muzieklabel Rotterdam Airlines Music Group (RAMG) op. Daarnaast rapt hij. Hij nam onder meer de videoclip Flexin (2010) op met de voetballer Memphis Depay en verder nog Superfly (2011) met de Amerikaanse hiphop-groep Rich Kidz. Hierna was het enkele jaren rustig rondom hem.

Verschillende rappers sloten zich bij hun label aan. Het duurde echter tot de aansluiting van Sevn Alias rond het begin van 2015 voordat het label zich definitief vestigde. Dit werd ook nog eens bevestigd met het uitkomen van het album Gate 16 in 2016 waarop aangesloten artiesten rappen. Het succes trok een aantal nieuwe rappers naar het label.

Sinds RAMG in de lift zit, brengt ook Jairzinho nieuw materiaal uit als rapper. Als voorheen, rapt hij vooral veel samen met andere artiesten van zijn label, zoals in de hit Gass van Sevn Alias en Laat niet los waar Jonna Fraser aan meewerkte. Verschillende videoclips op YouTube werden miljoenen malen bekeken.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling