Rick Versace

Biografie Rick Versace

Kleine Viezerik veranderde z’n artiestennaam vorig jaar in Rick Versace. Dat deed de rapper niet zomaar omdat hij het leuk vond. “Die naamsverandering past nu beter bij de mens die ik nu ben en de muziek die ik nu maak, meer is het niet man. Ik ben volwassener, een vader van vier kindjes. Iemand met een mooie carrière die nu bereid is de next level aan te gaan pakken,” vertelde hij in Weekend Wax.

De rapper is tot eind 2015 uit de picture gebleven omdat hij even afstand van alles wilde nemen. “Ik denk dat het voor mij even tijd was om rustig even te kijken waar ik sta en met wie ik nog sta. En zelfs om even terug te kijken naar wat ik allemaal heb gedaan,” zei Rick.”Ik heb ’t nooit een plekje kunnen geven en dat zal je wel moeten doen anders verlies je jezelf.”Het was volgens hem belangrijker om z’n fysieke en mentale gezondheid goed in balans te houden.
“Ik denk dat ik toch te veel tv heb gedaan.”

Zijn leven als Kleine Viezerik was naar eigen zeggen nogal hectisch. Hij verscheen regelmatig op tv en dat was achteraf gezien toch een beetje te veel van het goede. “Ik denk dat ik toch te veel tv heb gedaan.” Veel mensen herkenden hem toch vooral van tv-programma’s. Dit merkte hij bij optredens. In de volle zalen kenden veel bezoekers twee of drie tracks die al een tijdje uit waren en de rest konden ze niet meezingen. Daar wil Rick Versace nu verandering in brengen.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling