Steen

Biografie Steen

De Utrechtse rapper Steen, wie kent hem niet? Hij staat o.a. bekend om zijn provocerende teksten, omstreden tv verschijningen, bizarre clips en vernieuwende muziek. Daar is hij weer tig keer ernstiger!

Na zijn solo album muziek voor je moeder (2008) brengt Steen het opvolgende album De Vader (2011) onder zijn independent label “INFECTED” uit.

Teksten zijn als vanouds, deze keer met een lichte knipoog naar het vaderschap sinds Steen in 2009 vader is geworden van een wonder schone dochter. De beats verfrissend in de oren met invloeden van verschillende muziek stylen zoals hardcore, hardrock drum ’n base en dubstep maken van de Steen sound een veelzijdig geluid. Het album De Vader geproduceerd door Shockmount is tevens weer een banger!

Het dynamische geheel is terug te zien bij zijn optredens, het publiek jong en oud gaat los, er wordt een pit gemaakt en de catchy refreintjes worden luidkeels mee gebrult.

De hype rond Steen blijkt geen hype te zijn, maar een onuitputtelijke bron van genialiteit.

product specialist

Mis niet langer de beste tips en adviezen van onze Entertainment Professionals.   Ontvang maximaal een keer per maand een (gratis) update in je mailbox. Geen spam.  

Schrijf een review

Snel een offerte

Op aanvraag

Geweldige middag, goed georganiseerd.

Geheel zoals gehoopt was het een geweldige middag met een fantastisch optreden van het duo Gustaf en Otto! Bedankt voor het organiseren!
- Wijk bij Duurstede
45 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
product specialist

Direct contact

Beschikbaarheid checken en direct boeken?

Meerdere acts tegelijk aanvragen? Gebruik het verlanglijstje.

Bel ons gerust voor vragen, opmerkingen en het aanvragen van een offerte: 020 - 244 00 18.

product specialist
  • Ervaringen

    Geef een eerste beoordeling